skip to Main Content
SOM UN EQUIP JOVE, DINÀMIC I EMPRENEDOR !!

Al cap de la Fusteria, l’Iván. Fuster de vocació i amb una llarga trajectòria i formació. La seva visió i coneixements en el món del disseny i l’arquitectura és un valor afegit en la seva feina.

L’Iván va cursar els estudis de fuster a  l’Escola Els Salesians de Sarrià. 5 anys creant un base per la qual acabaria essent el seu mode de vida.

Un cop acabats els estudis de fusteria, va voler tirar pel món del disseny; sobretot disseny de producte, moblament i interiorisme on li va dur uns altres 5 anys d’estudis a l’Escola de Disseny Deià i on va guanyar el primer premi en disseny de producte d’una cadira, ” La cadira reversible” a La Garriga (evidentment, de fusta!)

Laboralment ha estat treballant molts anys en un parell de despatxos d’arquitectes i interioristes executant projectes tant en plànol com en execució. Va seguir formant-se, aquest cop, a l’Escola Industrial de Barcelona en Realització de projectes d’obra civil.

Fa 7 anys va arribar la oportunitat. Crear un nou projecte amb una base, La Fusteria, i on l’Ivan ha agafat empenta i li està donant una volta, i dos…. i 3!!

Al costat de l’Iván, la Laura. Part tècnica i de projecte on aporta el detall, la part creativa i desenvolupament de producte I+D aplicant els seus coneixements a La Fusteria. Un complement essencial per saccejar el negoci ; )

Llicenciada en Disseny d’Interiors a EINA Escola de Disseny de la UAB on va cursar 4 anys. Seguidament va voler desenvolupar la part més tècnica i va obtenir el títol d’Enginyera de l’Edificació a l’EPSEB; actualment amb núm. de col.legiada 14965 al CAATEEB | Col·legi d’Aparelladors de Barcelona

Després de passar per alguns despatxos de disseny i arquitectura, ha trobat el seu lloc creant espais a mida i rehabilitant tot el que es proposi; tant en la vessant tècnica com en la funcional i estètica. I ep! encaixa!! Doncs aplica l’INTERIORISME I L’ARQUITECTURA DE BARRI, reformes i propostes a l’abast de tothom i això, és la clau. Es basa en la simplicitat i la funcionalitat on els materials ( entre ells la fusta ) son part essencial en el projecte.

Segons la Laura, fer de les necessitats de l’individu un treball exhaustiu amb un element diferenciat, és el que mourà muntanyes.

Empenta!!

Back To Top