skip to Main Content

La confidencialitat i la seguretat són valors primordials per La Fusteria de Sants i, en conseqüència, assumim el compromís de garantir la privacitat de l’usuari en totmoment i de no recaptarinformacióinnecessària. A continuació, li proporcionem tota la informació necessària sobre la nostra Política de Privacitat en relació amb les dades personals que recaptem, explicant-:

 • Qui és el responsable de l’tractament de les sevesdades.
 • Per quines finalitats demanem les dades que li demanem.
 • Quina és la legitimació per al seu tractament.
 • Durant quant de temps els conservem.
 • A quins destinataris es comuniquen les seves dades.
 • Quins són els seus drets.
 1. RESPONSABLE DEL TRACTAMENT

Ivan Rojo Perez ( 37386517V )

Masnou 7, 08014 Barcelona-Espanya, lafusteriasants@gmail.com

D’ara endavant, “La Fusteria de Sants”, “nosaltres” o el “responsable del Tractament”.

 1. DADES PERSONALS

DadesPersonals fa referència a qualsevolinformació o dades que pugui identificar-se directament o indirectament. Les Dades Personals inclouen informació tal com el correu electrònic / codi postal / telèfon de contacte, noms d’usuari, correu electrònic, adreces de facturació, número de targeta de dèbit o crèdit, entre d’altres. També podría incloure identificadors numèrics únics com l’adreça IP del seu ordinador, com també la informació que obtenim a través de galetes.

Aquesta política de privacitat cobreix totes les dades personals recopilades i utilitzats per La Fusteria de Sants.

Pel present, l’usuari (vostè) garanteix que les Dades Personals proporcionades són certes i exactes i es compromet a notificar qualsevol canvi o modificació de les mateixes. Qualsevol pèrdua o dany causat a la web, a el responsable del Tractament o a qualsevol tercer mitjançant la comunicación d’informació errònia, inexacta o incompleta en els formularis de registre, será responsabilitat exclusiva de l’usuari.

Podem demanar o rebre les seves dades a través del nostre lloc web, formularis o pàgines a les xarxes socials, entre altres. En alguns casos, vostè ens facilita les seves dades personals directament

(Per exemple, quan crea un compte, quan es posa en contacte amb nosaltres), o en altres casos els vam recaptar nosaltres (per exemple, usant galetes per comprendre com fes servir el nostre lloc web).

 1. FINALITATS, LEGITIMACIÓ I CONSERVACIÓ

Dels tractaments de les dades enviades a través de:

REGISTRE A LA PLATAFORMA (COM USUARI):

A l’donar-se d’alta a la Plataforma, vostè haurà d’introduir un correu electrònic i seleccionar una contrasenya. Vostè podrà modificar posteriorment al seu perfil de la Plataforma, l’e-mail d’accés o la contrasenya. La contraseña será estrictament confidencial, personal i intransferible. Vostè es compromet a no divulgar les dades relatives al seu compte ni fer-los accessibles a tercers. Vostè será l’únic responsable en cas d’ús d’aquestes dades per tercers, incloses les manifestacions abocades a la Plataforma, o qualsevol altra actuació que es dugui a terme mitjançant l’ús de la contrasenya.

– Finalitats: Per a la correcta gestió del registre i alta en el lloc web, així com per a l’enviament del nostre butlletí comercial i comunicacions informatives dels nostres productes, fins i tot per mitjans electrònics.

– Legitimació: El seu consentiment exprés. Acceptació dels Termes i Condicions.

– Conservació: Fins que es cancel·li la subscripció i s’exigeixi que s’eliminin.

FORMULARI PER AL PAGAMENT DE COMPRES:

– Finalitats: Per a la correcta gestió de la relació comercial amb vostè, per a l’enviament de la mercaderia a l’adreça indicada, així com per a enviament del nostre butlletí comercial i comunicacions informatives dels nostres productes i serveis, fins i tot per mitjans electrònics.

– Legitimació: El seu consentiment exprés. Acceptació dels Termes i Condicions.

– Conservació: Fins que s’exigeixi que s’eliminin.

ENVIAMENT DE NEWSLETTERS:

– Finalitat: Enviament del nostre butlletí comercial i de comunicacions informatives i publicitàries sobre els nostres productes o serveis que siguin del seu interès, fins i tot per mitjans electrònics (Correu electrònic, SMS, WhatsApp).

– Legitimació: El consentiment de l’usuari al subscriure als nostres enviaments comercials i / o newsletters.

– Conservació: Fins que l’interessat revoqui el consentiment i sol·liciti la baixa de l’servei.

FORMULARIS DE SOL·LICITUD DE DESCOMPTES:

– Finalitat: Rebre un descompte per a posteriors compres.

– Legitimació: El seu consentiment al facilitar les seves dades a través del nostre formulari habilitat i al marcar la casella d’enviament d’informació comercial.

– Conservació: Fins que s’exigeixin que s’eliminin.

ENVIAMENT DE CORREUS ELECTRÒNICS:

-Finalitat: Contestar les seves sol·licituds d’informació, atendre les seves peticions i respondre a les seves consultes o dubtes. En cas de rebre el seu Currículum Vitae, les seves dades personals i curriculars podran formar part de les nostres bases de dades per participar en els nostres processos de selección presents i futurs.

– Legitimació: El consentiment de l’usuari al sol·licitar-nos informació a través de l’adreça de correu electrònic o enviar-nos les seves dades i CV per participar en els nostres processos de selecció.

– Conservació: Un cop resulta contestada la seva petició per correu electrònic, si no ha generat un nou tractament. En el cas de rebre el seu CV, les seves dades podran ser conservades durant un any màxim per a futurs processos de selecció.

És possible que retinguem algunes dades personals per a complir les nostres obligacions legals o reglamentàries, així com per administrar els nostres drets (per exemple, per fer valer les nostres reclamacions davant els tribunals) o amb fins estadístics o històrics.

Quan ja no necessitem utilitzar les seves dades personals, s’eliminaran dels nostres sistemes i registres o es anonimizarán perquè ja no puguem identificar-los.

Obligació de facilitar les seves dades personals i conseqüències de no fer-ho.

El subministrament de dades personals requereix una edat mínima de 14 anys, o, si s’escau, disposar de capacitat jurídica suficient per contractar.

Les dades personals sol·licitades són necessàries per gestionar les seves sol·licituds i / o prestar-li els serveis que pugui contractar, de manera que, si no ens les facilita, no podrem atendre-correctament ni prestar-li el servei que ha sol·licitat.

En tot cas, ens reservem el dret de decidir sobre la incorporació o no de les seves dades personals i altra informació a les nostres bases de dades.

 1. DESTINATARIS DE LES SEVES DADES

En aquest sentit, les Dades Personals que recaptem podran ser comunicades a:

– Tercers que ens ajuden a proporcionar serveis de TI, com a proveïdors de plataforma, serveis d’allotjament, manteniment i suport a les nostres bases de dades, així com en el nostre programari i aplicacions que poden contenir dades sobre vostè.

– Agències de publicitat, màrqueting, mitjans digitals i xarxes socials per ajudar-nos a oferir publicitat, màrqueting i campanyes, per analitzar la seva efectivitat i per administrar el seu contacte i les seves preguntes.

– Tercers que ensajuden a proporcionar serveis digitals i de comerç electrònic com CRM, anàlisi web i motor de cerca, entre d’altres.

– Prestadors de serveis ubicats fora de l’EEE com ara Facebook, Inc o Google, LLC podrán accedir a les seves dades de caràcter personal. Aquests prestadors de serveis es troven acollits a el “PrivacyShield” o escut de privacitat i, per tant, es troven obligats a protegir les seves dades personals d’acord amb una sèrie de normes de protecció i salvaguardes ben definides per la Unió Europea.

 1. Drets en relació amb LES SEVES DADES PERSONALS

Qualsevol persona pot retirar el seu consentiment en qualsevol moment, quan el mateix s’hagi atorgat pel tractament de les seves dades. En cap cas, la retirada d’aquest consentiment condiciona l’execució del contracte de subscripció o les relacions generades amb anterioritat.

Igualment, pot exercir els següents drets:

 • Sol·licitar l’accés a les seves dades personals o la seva rectificació quan siguin inexactes.
 • Sol·licitar la seva supressió quan, entre d’altres motius, les dades ja no siguin necessaris per als fins per als quals van ser recollides.
 • Sol·licitar la limitació del seu tractament en determinades circumstàncies.
 • Sol·licitar l’oposició al tractament de les seves dades per motius relacionats amb la seva situació particular.
 • Sol·licitar la portabilitat de les dades en els casos que preveu la normativa.
 • Altres drets reconeguts en les normatives aplicables.

On i com sol·licitar els seus Drets: Mitjançant un escrit dirigit al responsable a la seva adreça postal o electrònica (indicades en el punt 1), indicant la referència “Dades Personals”, especificant el dret que es vol exercir i respecte a quines dades personals.

En cas de divergències amb l’empresa en relació amb el tractament de les seves dades, pot presentar una reclamació davant l’Agència de Protecció de Dades (www.agpd.es).

 1. SEGURETAT DE LES SEVES DADES PERSONALS

Amb l’objectiu de salvaguardar la seguretat de les seves dades personals, l’informem que hem adoptat totes les mesures d’índole tècnica i organitzativa necessàries per garantir la seguretat de les dades personals subministrades de la seva alteració, pèrdua i tractaments o accessos no autoritzats.

 1. ACTUALITZACIÓ DE LES SEVES DADES

És important que perquè puguem mantenir les seves dades personals actualitzades, ens informi sempre que hagi hagut alguna modificació en ells, en cas contrari, no responem de la veracitat dels mateixos.

No ens fem responsables de la política de privacitat respecte a les dades personals que pugui facilitar a tercers per mitjà dels enllaços disponibles a la nostra pàgina web.

 1. CONTACTE

Si té qualsevol dubte o preocupació sobre la forma en què tractem i fem servir les seves dades personals o desitja exercir qualsevol dels drets anteriorment descrits, poseu-vos en contacte amb lafusteriasants@gmail.com

 

Back To Top